Türkiyenin En Meşhur Kuru Fasulyesi.
Ülkemizim Milli Yemeyi Kurufasülye ve içlerinden en lezzetlisi ''İspir Kuru Fasulyesi''.
İddia ediyoruzki eğer ispir Kuru Fasulyesi ile yapılmış
bir kuru fasulye yemediğseniz daha önce gerçek bir kuru fasulye yemeği yememişsinizdir. O yüzdendirki Türkiyenin en ünlü restaurantlarında İspir Kuru Fasulyesi tercik edilir. Hatta birçok restaurant sadece kuru fasülye mönüsü hazırlamaktadırlar.Sizde bu eşşiz lezzeti tatmal için bizimle iletişime geçin.
İspir Kuru Fasulyesinin en önemli özellikleri;
Kaleminde (pacişinde) 3 veya 4 adet dane bulunur, Şekli oldukça yuvarlaktır, Rengi parlak bej rengindedir, Suda fazla şişer-büyür, Erken pişer, Lezzetlidir, nispeten kabuk atmaz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder